Ένα νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ που θα προσφέρει επιδότηση για τη δημιουργία e-shop καταστημάτων λιανικής πώλησης αναμένεται να πάρει το «πράσινο φως» στο άμεσο διάστημα.


Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ένα νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ για τη δημιουργία e-shop καταστημάτων λιανικής πώλησης αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα για την τόνωση του λιανικού εμπορίου. Η επιδότηση αναμένεται να είναι ύψους 5.000 ευρώ, ενώ ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος θα αγγίξει τα 80.000.000 ευρώ.


Το πρόγραμμα, θα επιδοτεί σε ποσοστό 100% τη δαπάνη για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος και θα αφορά αποκλειστικά στο λιανεμπόριο, καθώς οι υπηρεσίες καλύπτονται από υφιστάμενη δράση.


Σε ό,τι αφορά τις υπηρεσίες, περιλαμβάνονται στη δράση «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων», στην οποία μπορούν να υποβάλλονται αιτήσεις χρηματοδότησης έως την 31η Ιανουαρίου 2021.Επικοινωνήστε μαζί μας για να εξετάσουμε τις ευκαιρίες χρηματοδότησης της δικής σας επιχειρηματικής πρότασης ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με τα νέα προγράμματα.